VALBORG.
Brasan tänds vid 19.
Meny (1 eller 2 rätter)
Skagentoast
Plankstek med kött eller lax
1 rätt 165 kr, 2 rätters 220 kr.
Restaurangen öppen från 
kl 16:30 till 19.
Mer info under evenemang
  • IMG-2624
  • IMG-2627
  • IMG-26341
  • IMG-26342

Fiske

Kärringberget


Sedan 60-talet då har det funnits ett populärt fiske i Kärringberget. I många år så var det ett Domänfiske. Men genom åren så har många varit inblandade.

Det finns 5 st tjärnar och sjöar som har varit föremål för insättningar sen 60-talet. 
Dessutom finns några vatten och bäckar med ett naturligt bestånd som går att fiska i. Inte att förglömma Lögdasjön och Lögdeälven, men där fodras andra fiskekort som finns att köpa.

I dom aktuella vattnen finns Öring, Regnbåge, Harr, Röding, sen abborre, gädda och sik i Lögdas vattensystem. Området präglas av vildmarkskaraktär men är lätt tillgängligt tack vare ett nät av skogsbilvägar. Familjevänligt på en del platser med vindskydd och eldstäder.

Fiske Angsjöns Camping


På och kring Angsjöns Camping finns riktigt bra fiske i både strömmande och stilla vatten. 
Allt från att barn kan meta abborre till att den store entusiasten kan få rejäla utmaningar med tvåhandsspö genom fighter mot lax eller gädda.
I angsjön finns öring, regnbåge och röding. 
Gillar man att smyga efter bäckar och fiska på Stenbit finns det flera bäckar att välja mellan på varierande avstånd från campingen. 
I kommunen finns två älvar, Öreälven och Lögdeälven. Båda älvarna bjuder på ett bra lax och havsöringsfiske, där Lögdeälven kanske är den mest kända.Naturligtvis går det bra att fiska både harr och öring också.

OBS!
åretrunt fiske,röding öring och regnbåge,
fiskekort gäller!

rodingroding
roding
Fiske1Fiske1
Fiske
Rickey trasslarRickey trasslar
Rickey trasslar